HemBetOnRed Casino recension
BetOnRed Casino recension
Accepterar spelare från Sverige
Saknar licens i Sverige
Insättningsfri bonus:
Inte tillgänglig
Insättningsbonus:
150 % upp till 250 € och 250 extrasnurr (0,1 €/snurr)Bonusvillkor
Viktigt (1)
Besök casino
Betalningsmetoder
Visa alla (24)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • Boleto Bancario
  • Bitcoin
  • AstroPay
Uttagsgränser
 per månad
15 000 €
 per vecka
15 000 €
 per vecka
3 000 €
Uno Digital Media B. V.
2022
> 20 000 000 €
  • Curaçao (Curaçao eGaming)
ÖversiktBonusar4Användarrecensioner28Förklaring av säkerhetsindexetDiskussion52Betalningsmetoder24
Viktigt: Casinot kan konfiskera pengar från vilande konton Detta casino drar av hela saldot (eller en väldigt hög regelbunden avgift för vilande konton) från spelarkonton som har varit inaktiva under en viss tidsperiod (24 till 36 månader).
Rekommenderade casinon för dig
Unibet Casino SE Logo
1.Unibet Casino SE
Gurus val
Vera&John Casino SE Logo
2.Vera&John Casino SE
Bra användarbetyg
Lucky Days Casino SE Logo
3.Lucky Days Casino SE
Bra kundtjänst
FastBet Casino Logo
4.FastBet Casino
Överlag ett bra casino
Visa fler

BetOnRed Casino Recension

Vi har granskat BetOnRed Casino grundligt och tilldelat det ett väldigt högt säkerhetsindex, vilket betyder att det är ett fantastiskt casino att spela på. I vår granskning har vi tagit hänsyn till klagomål från spelare som rör casinot, uppskattade intäkter, licensstatus, huruvida spelen är äkta, kvaliteten på kundtjänsten, huruvida villkoren är rättvisa, uttags- och vinstgränser samt andra faktorer. Läs hela granskningen nedan och ta reda på mer om det här casinot.

Enligt våra efterforskningar och uppskattningar, är BetOnRed Casino ett mindre onlinecasino intäktsmässigt. Ett casinos intäkter är en viktig faktor, då större casinon inte bör ha några problem med att betala ut stora vinster, medan mindre casinon riskerar att få det besvärligt om du lyckas vinna riktigt mycket.

Vi har hittat ett relevant klagomål som rör detta casino. På grund av detta klagomål har vi tilldelat detta casino 115 svarta poäng. Du hittar mer information om klagomålet och de svarta poängen i avsnittet "Förklaring av säkerhetsindexet" i denna recension.

Varning: BetOnRed Casino har avsnitt i sina villkor som vi anser är orättvisa mot casinots spelare. På grund av detta rekommenderar vi att du letar efter ett casino med rättvisa villkor eller att du, om du ändå bestämmer dig för att spela på det, åtminstone läser igenom casinots villkor noga.

Baserat på all information i den här granskningen, kan vi slå fast att BetOnRed Casino är ett väldigt bra onlinecasino. Du kan räkna med att bli väl behandlad och få en angenäm upplevelse om du väljer att spela här.

Bonusar

Insättningsfri bonus:
Inte tillgänglig
Insättningsbonus:
150 % upp till 250 € och 250 extrasnurr (0,1 €/snurr)Bonusvillkor

Betalningsmetoder

Betalningsmetoder
Visa alla (24)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • Boleto Bancario
  • Bitcoin
  • AstroPay
Uttagsgränser
 per månad
15 000 €
 per vecka
15 000 €
 per vecka
3 000 €

Spel
Visa alla

Spelautomater
Blackjack
Roulette
Videopoker
Bingo
Betting
Baccarat
Jackpottspel
Livespel
Ingen poker
Craps och tärningsspel
Keno
Skraplotter
Spel på esport
Crash-spel

Språk

Webbplats på engelska
Alla språk (16)
Kundtjänst på engelska
Alla språk (8)
Livechatt på engelska
Alla språk (8)

Spelleverantörer
Visa alla (108)

  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Evolution Gaming
  • Pragmatic Play
  • Quickspin
  • Yggdrasil Gaming
  • Thunderkick
  • Big Time Gaming

Fördelar

  • Flera valutor på ett och samma konto
  • Olika ansvarsfulla spelalternativ finns tillgängliga
  • Livechatt tillgänglig 24/7

Nackdelar

  • Alla betalningsmetoder är inte tillgängliga för alla länder

Intressanta fakta

  • Företaget fokuserar på både casino och sportspel
  • Genomsnittlig uttagsgräns per månad
Författare och garant: Matej Novota Senast uppdaterat: 2024-01-02 Är det något som är fel eller saknas? Meddela mig
Casinobonusar (4)

Bonusar på BetOnRed Casino

Bläddra bland alla bonusar som BetOnRed Casino erbjuder, inklusive deras insättningsfria bonusar och välkomstbonusar vid första insättningen.

Casino Guru

Vi vill att spelare ska förstå spelande.

Användarrecensioner (28)

Användarrecensioner av BetOnRed Casino

Här kan du dela med dig av dina erfarenheter av BetOnRed Casino. Läs vad andra spelare har skrivit om det eller skriv din egen recension och berätta för alla om casinots för- och nackdelar baserat på dina personliga upplevelser.

Användarfeedback::
Blandad

Betygsatt av 28 användare

Mycket positivPositivNeutralNegativMycket negativ

Har du spelat på det här casinot?

Skriv en recension

Casino Guru

Vi vill att spelare ska förstå spelande.

• 1 vecka sedan
Everyone should be very cautious of this casino I had a large sum withdrawal that keep getting reversed continuously was told this was due to Incorrect or missing beneficiary address/City/Postal code which was a lie as the information i provided was correct.I provided screenshots of my bank statement.Most of my emails went unanswered and support live chat was not helpful .I ended up gambling my funds that i couldn't take out and closing my account.Terrible experience.Beware

Also i don't now whats the point of the casino replying on this post then ignoring me when i reach out via email. I thought you would like the opportunity to investigate my negative experience with the casino.I guess not
  • Terrible experience
BetOnRed Casino
Hello, dear!
We are sorry that your experience at BetOnRed didn’t quite match your expectations. We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact as at support@betonred.com We’ll work with you to resolve any issues as quickly as possible.
Your satisfaction is important to us, dear, and we will do our best to improve a current casino system.
Best regards,
BetOnRed Team.
• 1 vecka sedan
I can only give a BIG WARNING:

Under no circumstances should you deposit money here if you expect a win that you would like to have paid out!

Betonred violates their own terms and conditions regarding the processing time for payouts (maximum 24 hours) and when you ask after more than 50 (!!!) hours, all you hear is that a "different department" is dealing with, what can take many days!
At that time I PROVENLY already had 8 (!!!) open withdrawal requests and another 50,000 euros on my player account!

The stalling tactic I mentioned from the beginning worked perfectly because due to my incredible anger I lost my WHOLE credit of more than 60k and will now immediately hand the matter over to my lawyer with all the details and evidence!

THIS WILL CERTAINLY HAVE CONSEQUENCES AND I WILL MAKE THESE EVENTS PUBLIC IN ALL MEDIA!!!

To everyone who is interested in making a deposit at Betonred: Read the other reviews beforehand, because many users report exactly the same thing...
  • See Review!
• 1 månad sedan
Dålig support, långsamma uttag, spel med RTP under genomsnittet
Uttag mycket höga eller lägsta värden
  • Få leverantörer
  • Långsamma uttag och hög uttagsgräns
BetOnRed Casino
Hello, dear!
We are sorry that your experience at BetOnRed didn’t quite match your expectations. We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact as at support@betonred.com We’ll work with you to resolve any issues as quickly as possible.
Your satisfaction is important to us, dear, and we will do our best to improve a current casino system.
Best regards,
BetOnRed Team.
• 1 månad sedan
Akta er ifrån detta casino. Trots att jag är avstängd ifrån deras syster casino på grund av spelmissbruk. Så har dem låtit mig spela bort massa pengar på deras casino. När man ifrågasätter detta i chatten så är dem otrevliga och tar inget ansvar alls. Jag tycker det tyder på ett oseriöst casino som utnyttjar spelmissbrukare. Lägg era pengar på ett annat seriösare casino istället och håll er borta ifrån betonred!

Efter en dålig recension blir man uppmanad att kontakta supporten igen för att dem ska titta på ärendet. När man väl kontaktar supporten är dem fortsatt otrevliga och vägrar titta på ärendet och undviker frågan om deras kommentar på Casino guru. Detta tyder endast på att dem inte tar ansvar för något och deras svars kommentarer på casino guru är fejk. Så jag råder alla att håll er borta härifrån detta är ett riktigt dåligt casino.
  • Utnyttjar spelmissbruk
  • Otrevlig support
BetOnRed Casino
Hello, dear!
We are sorry that your experience at BetOnRed didn’t quite match your expectations. We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact as at support@betonred.com We’ll work with you to resolve any issues as quickly as possible.
Your satisfaction is important to us, dear, and we will do our best to improve a current casino system.
Best regards,
BetOnRed Team.
• 1 månad sedan
I am leaving a negative review at the moment. Subject to change but currently I now have an ethereum deposit outstanding and not credited to my account for over 72 hours. I've contacted support multiple times and am told "they've escalated it to the correct department". What does that even mean when there is no contact from anyone at all anywhere. Deposits should not take this long and the lack of communication from the casino throughout the process is problematic.
BetOnRed Casino
Hello, dear!
We are sorry that your experience at BetOnRed didn’t quite match your expectations. We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact as at support@betonred.com We’ll work with you to resolve any issues as quickly as possible.
Your satisfaction is important to us, dear, and we will do our best to improve a current casino system.
Best regards,
BetOnRed Team.
• 1 månad sedan
Notice they have so many negative reviews? Won’t like to put down someone’s business but they’re taking Customers for granted. I didn’t want to fund there again I got a 100% bonus text I decided to play with a lil money. Deposited on the 29th it’s been 2 days and it hasn’t arrived. No on site receipt to show i started a deposit at all. And customer care are under experience and can’t solve your problems
  • Deposit might not arrive
  • They take so long to payout your winnings
  • Inexperienced customer customer service
BetOnRed Casino
Hello, dear!
We are sorry that your experience at BetOnRed didn’t quite match your expectations. We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact as at support@betonred.com We’ll work with you to resolve any issues as quickly as possible.
Your satisfaction is important to us, dear, and we will do our best to improve a current casino system.
Best regards,
BetOnRed Team.
• 2 månader sedan
Very bad experience. I wanted to play with them because they offer a good game, and they offer a welcome bonus. When I deposited, I saw that no bonus was available. I contacted the livechat to inform them of the problem and was told that the problem had been solved and that the bonuses would be visible soon. I waited before depositing and a few hours later, still nothing, no bonus. I contacted customer service again, who told me they'd pass on the information, that there was nothing else they could do. I waited several more hours and finally, having run out of patience, I deposited without a bonus.
After having played my two deposits, I contacted customer service, saying that I had waited all day without any response and that I therefore had to deposit without a bonus, asking them to make a gesture by crediting me the bonuses manually, given that the problem was not on my side, and that I had tried to solve the problem even before depositing.
I was told that this was not possible, but that the problem had suddenly been solved and that I was eligible for bonuses from now on. What a shame! Too bad, because the site itself is very well done. I asked for my account to be closed.
  • Clear website
  • Unclear customer support
  • Bonus bug
BetOnRed Casino
Hello, dear!
We are sorry that your experience at BetOnRed didn’t quite match your expectations. We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact as at support@betonred.com We’ll work with you to resolve any issues as quickly as possible.
Your satisfaction is important to us, dear, and we will do our best to improve a current casino system.
Best regards,
BetOnRed Team.
• 2 månader sedan
Dåligt betting hus/casino. Jag rekommenderar det inte till någon. De erbjuder bara bonusar för förlorare, där du måste förlora alla riktiga pengar för att kunna använda bonusen, och vårt konto är villkorat tills vi slutför bonusen,
det vill säga antingen förlorar vi de riktiga pengarna eller så avbryter vi bonusen. Kundsupport löser ingenting alls, de skickar bara informationen till "berörd avdelning" och anser att situationen är löst. Bookmakern säger att uttag tar runt 24h, och aldrig mer än 72h, jag har ett uttag på gång i 96 timmar/4 dagar som inte har behandlats. Jag rekommenderar det inte till någon, fruktansvärd upplevelse. 2/10.
  • Rimlig hemsida
  • Sämsta bonusar på marknaden, alla med mycket hög rollover och bara bonusar för förlorare. I denna bookmaker/casino är ingenting "gratis", allt är föremål för villkor och rollovers.
  • Undersökningar som tar lång tid eller inte bearbetas alls.
  • Hemsk kundsupport, hjälper inte alls, skickar bara informationen till "berörd avdelning" och vi hör aldrig tillbaka.
  • Jag rekommenderar det inte till någon.
BetOnRed Casino
Hello, dear!
We are sorry that your experience at BetOnRed didn’t quite match your expectations. We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact as at support@betonred.com We’ll work with you to resolve any issues as quickly as possible.
Your satisfaction is important to us, dear, and we will do our best to improve a current casino system.
Best regards,
BetOnRed Team.
• 2 månader sedan
Bra casino betalar seriöst på några minuter bra casino, bra spel mycket bra app och personal. grattis.
  • Seriöst bra
  • Betala snabbt
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team
• 2 månader sedan
Jag registrerade mig för 2 dagar sedan. Jag satte in 20 euro med kreditkort. Jag vann och har nu 9500 euro på mitt konto. Varje betalningsbegäran avslås, först utan förklaring och sedan med anledningen att jag inte skrivit in mitt namn korrekt på utbetalningssidan.
Det finns dock inget fält för att ange namnet...Chatten är inte till hjälp.
BetOnRed Casino
Hello, dear!
We are sorry that your experience at BetOnRed didn’t quite match your expectations. We would like the opportunity to investigate your feedback further. Please could you contact as at support@betonred.com We’ll work with you to resolve any issues as quickly as possible.
Your satisfaction is important to us, dear, and we will do our best to improve a current casino system.
Best regards,
BetOnRed Team.
• 3 månader sedan
very good kasyno.
simple terms for bonus
5 deposits bonus.
very fast cashout - WITHOUT VERYFICATION (I cashout 400e)
very helpful support
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team
• 4 månader sedan
Den låter mig inte komma in på sidan eftersom den talar om för mig att det är ett bedrägeri och att jag har 30 euro på mitt konto för några dagar sedan.
BetOnRed Casino

Thank you for your review.Sorry to hear about this negative experience with our casino.You can send us a letter to contact@betonred.com with the subject "casinoguru". Tell us an email address from your account and maybe more details about difficulties you've met. We'll try to find where was the problem.

Best regards,
BetOnRed Casino Team.
• 4 månader sedan
Jag har spelat på detta casino väldigt länge. Snabba uttag till e-plånböcker (1 timme), stort utbud av spel från olika leverantörer. Möjlighet att få chasback och ett stort antal bonusar. Lojalitetsnivåer genom vilka du kan tjäna belöningar. Individuella lojalitetsbonusar för spelare
  • Snabba uttag
  • Professionell service
  • Lojalitetsbonusar
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team
• 4 månader sedan
Jag öppnade ett konto för 2 dagar sedan och jag kan inte sätta in med varken visakort eller skrill, bara problem och de ger dig ingen lösning, de svarar inte på mail, mycket dåligt, jag rekommenderar det inte till någon
  • Inget positivt
  • De svarar inte på mejl
BetOnRed Casino
Hey!

Thank you for your review.Sorry to hear about this negative experience with our casino.You can send us a letter to contact@betonred.com with the subject "casinoguru". Tell us an email address from your account and maybe more details about difficulties you've met. We'll try to find where was the problem.

Best regards,
BetOnRed Casino Team.
• 5 månader sedan
Everything perfect could not be better withdraw 1 hour i think with verify good design good chat i will play here again :)
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team
• 5 månader sedan
The casino is highly recommended by me. quick support, friendly approach to people. really good organization
  • only pluses from me. everything was well organized and a nice atmosphere
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team
• 5 månader sedan
Som tysk spelare kan du registrera dig här och sätta in utan problem. Jag har inte kunnat konvertera €14-bonusen från gratissnurren hittills eftersom du verkligen behöver pengar. Jag gjorde mina tre insättningar med en bonus, men jag kunde inte omsätta dessa bonusar, trots några bra vinster! spelen modifieras och kör plötsligt bara 0 tills allt är borta, oavsett vilket du spelar. Det uppstår fel och supporten tycker att allt är bra.
Om det är okej kommer vissa leverantörer snart att gå i konkurs. Ingen spelar det.
Jag har hittat diverse andra oegentligheter som jag inte vill nämna här, men ett absolut no-go casino.
  • Fin sida
  • Bra spelutbud
  • Modifierade spel
  • Supporten är avvisande och oprofessionellt
  • Bonus kan inte omsättas på denna RTP
BetOnRed Casino
Hey!

Thank you for your review.Sorry to hear about this negative experience with our casino.You can send us a letter to contact@betonred.com with the subject "casinoguru". Tell us an email address from your account and maybe more details about difficulties you've met. We'll try to find where was the problem.

Best regards,
BetOnRed Casino Team.
• 6 månader sedan
Fantastic Casino. Fast at loading games, fast verification service, cash came into my bank within minutes. No fuss super clean looking site and great support. I would highly recommend trying this one out. I will be a regular here.
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team
• 7 månader sedan
Casino refused to Verify my Account so I could make a withdrawal even after I submitted all requested documentation and I submitted everything possible as a Canadian Player. I have been patient and polite, now they refuse to respond to any emails. Warning to others, there many casino's out there, stay far away from this one.
  • Easy to make a deposit
  • Impossible to withdrawal
  • Non responsive Support Team
  • Incompetent Banking Team
  • It smells funny
BetOnRed Casino
Hey!

Thank you for your review.Sorry to hear about this negative experience with our casino.You can send us a letter to contact@betonred.com with the subject "casinoguru". Tell us an email address from your account and maybe more details about difficulties you've met. We'll try to find where was the problem.

Best regards,
BetOnRed Casino Team.
• 7 månader sedan
Rekommenderas starkt! Massor av olika spel och uttaget går väldigt snabbt. Du kan registrera dig utan rädsla!
  • olika spel
  • Butik med utbyte av poäng mot snurr eller kontanter
  • Olika insättnings- och uttagsmetoder
  • Mycket snabbt uttag
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team
• 8 månader sedan
Var försiktig med insättningarna de gör i det här huset, du sätter in ett belopp och efter några dagar dubblar de samma insättning igen, vilket har hänt mig.
• 9 månader sedan
Det här är det överlägset sämsta casinot jag någonsin spelat på... Omöjligt att vinna! Kundtjänst, har du en fråga är du inne i chatten i 30 minuter innan du når någon. Så om du vill bränna dina pengar kan du sätta in där. Åh, den lägsta utbetalningen är €50.
  • Snabba utbetalningar
  • Inga vinster
  • Bonusvillkor ett skämt
  • kundservice
BetOnRed Casino
Hey!

Thank you for your review.Sorry to hear about this negative experience with our casino.You can send us a letter to contact@betonred.com with the subject "casinoguru". Tell us an email address from your account and maybe more details about difficulties you've met. We'll try to find where was the problem.

Best regards,
BetOnRed Casino Team.
• 10 månader sedan
Gr8 casino highly recommended by me. Withdraws fast support friendly
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team.
• 10 månader sedan
The best on the world's mamy time help me and all time get bonus
  • Fast withdraw all bgood
BetOnRed Casino

Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team.
• 10 månader sedan
Ett mycket intressant casino med en anständig inställning till marknadsföring. Snabba insättningar och uttag, hjälpsam support. Anmärkningsvärt är det omfattande lojalitetsprogrammet - speciellt poäng för uppdrag, belöningar för poäng, rakeback, bonusar utan omsättning, frekventa gratissnurr, enstaka koder. Det finns verkligen mycket av det. Det finns många individuella kampanjer som skickas via e-post. Uttag görs effektivt. Grundläggande verifiering, väntar upp till flera timmar. Mycket positiv känsla efter matchen. Jag rekommenderar det för nybörjare och avancerade spelare.
  • snabba uttag och enkelt
  • många bonusar, depo plus ingen depo, plus lojalitetsprogram
  • stöd, hjälpsam, snäll, mycket positiv
  • hög betalningsgräns
BetOnRed Casino
Hello!

Thanks for the awesome review, dear! We work hard to meet expectations like yours, and we’re happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon. Cheers!

Best regards,
BetonRed Casino Team.
• 10 månader sedan
HUF 65,000 for payment. I received a bonus of HUF 4,500
that says it all about the casino
games freeze while playing
low rtp.the casino is only looking for profit. reduces the game's rtp.
if you can, find a more honest casino
  • nice casino
  • the design is good
  • low rtp bonuses are not paid,
  • it is impossible to win in this casino,
  • the games freeze. and the page.it is very difficult to enter the bonus
  • I left my bonus at the casino. because it is impossible to play
BetOnRed Casino
Hey!

Thank you for your review.Sorry to hear about this negative experience with our casino.You can send us a letter to contact@betonred.com with the subject "casinoguru". Tell us an email address from your account and maybe more details about difficulties you've met. We'll try to find where was the problem.

Best regards,
BetOnRed Casino Team.
• 11 månader sedan
Faktiskt bra gjord sida. Tyvärr är verifiering omöjlig
  • 15 € minsta insättning
  • Verifiering omöjlig
BetOnRed Casino
Hello!

Thank you for reaching out to us regarding this matter. We are very sorry to hear that you had trouble with verification. I want to assure you that we are a licensed online casino and follow strict regulations to ensure fairness to all of our customers.

At BetOnRed Casino, we ensure the highest level of security and safety for all of our customers, and this means we have very strict and stringent rules and regulations that must be followed to ensure that the site is a safe environment for everyone.

While following these rules and regulations, we may require certain documents to be verified, and it is very important that these processes are upheld to the highest of standards. We appreciate that these processes can seem very complex, please be assured that they are in place for all of our customer’s security and we want to help you complete this process correctly. If you have any questions regarding this, you can contact our customer support team who will be more than happy to help!

We hope this gives you more clarity in regards to this matter and we thank you for reaching out to us again!

Kind regards, BetOnRed Casino!
Förklaring av säkerhetsindexet

Förklaring av säkerhetsindexet för BetOnRed Casino

Ta en titt på förklaringen av de faktorer vi beaktar vid beräkningen av säkerhetsindex-betyget för 0}. Säkerhetsindexet är det viktigaste mått vi använder för att beskriva tillförlitligheten, rättvisan och kvaliteten hos alla onlinecasinon i vår databas.

Säkerhetsindex:Högt8.1/10
Ett medelstort casino, baserat på vår efterforskning och uppskattningar
Vi anser att casinots villkor är mestadels rättvisa
Förekommer inte på någon relevant svart lista över casinon
Klagomål från spelare anger en låg andel kvarhållna vinster i förhållande till casinots storlek
Vi tog även hänsyn till andra faktorer som hade en neutral inverkan på casinots säkerhetsindex
Beräkningen av det här casinots säkerhetsindex baseras på våra efterforskningar och data som inhämtats av vårt casinogranskningsteam. Läs mer om vår granskningsmetod

Har det här casinot behandlat dig orättvist?

Skicka in ett klagomål

Varningar

Viktigt: Casinot kan konfiskera pengar från vilande konton Detta casino drar av hela saldot (eller en väldigt hög regelbunden avgift för vilande konton) från spelarkonton som har varit inaktiva under en viss tidsperiod (24 till 36 månader).

Orättvisa villkor

  • Detta casino drar av hela saldot (eller en väldigt hög regelbunden avgift för vilande konton) från spelarkonton som har varit inaktiva under en viss tidsperiod (24 till 36 månader).

Klagomål på BetOnRed Casino och relaterade casinon (22)

22Alla2Öppnade1Olösta9Lösta10Avvisade

Direkta klagomål på BetOnRed Casino

Visa 12 klagomål till
Diskussion

Diskussion om BetOnRed Casino

Här kan du diskutera BetOnRed Casino med andra spelare, dela dina åsikter eller få svar på dina frågor.

Casino Guru

Vi vill att spelare ska förstå spelande.

Betalningsmetoder

Betalningsmetoder på BetOnRed Casino

NetellerSkrillPaySafeCardMastercardVISABoleto BancarioBitcoinAstroPayBank transferPIXBinance Smart Chain (BSC)eZeeWalletJetonPay4FunMiFinityPayFix (Turkey)blikIMPSUPIPaparaTronDogecoinEthereumTether
Valutor
EUR,AUD,BGN,BRL,CAD,CHF,CLP,CZK,DKK,HUF,INR,JPY,NOK,NZD,PEN,PLN,RON,TRY,ZAR
flash-message-reviews
Användarrecensioner – Skriv egna casinorecensioner och dela med dig av dina upplevelser
flash-message-news
Nyheter från Casino Guru – Följ dagliga nyheter från spelbranschen
Forum_alt
Gå med i diskussionerna på vårt forum och träffa casinospelare från hela världen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för det senaste om insättningsfria bonusar, nya spelautomater och andra nyheter